ileadme
 
ileadme
 
Liesbeth

Wat meer over Liesbeth Toorman

Hallo,
Leuk je hier te ontmoeten, ik ben Liesbeth. Gelukkig getrouwd en mama van 2 fantastische kids.
Als doorwinterde coach help ik mensen om met meer zelfvertrouwen, meer weerbaarheid en meer veerkracht in het leven te staan. Dit doe ik graag voor alle vrouwen die hun innerlijke kracht willen ontwikkelen zodat ze klaar zijn voor de uitdagingen die het leven hen brengt en ze alles kunnen bereiken wat ze willen.
Al jaren thaibox ik zelf en omdat mijn enthousiasme blijkbaar zo aanstekelijk was, zijn mijn dochter en man ook beginnen meetrainen. Toen ik aan het uitkijken was naar een nieuwe professionele uitdaging botste ik op een opleiding tot bokscoach. Geen coach die je helpt bij het sporten, maar een coach die boksen inzet tijdens de therapiesessies. Toen ik dat las wist ik onmiddellijk dat dat was wat ik wou doen. Ik had de kennis van het coachen, ik had de kennis over de sport, dit moest een succes worden! Om onderbouwd aan het werk te gaan volgde ik verschillende opleidingen en richtte ik Bokscoachen België op. Sinds de herinrichting van een gepaste coachingsruimte ben ik me volledig gaan toeleggen op het bokscoachen. Maar omdat ik de filosofie van ileadme wilde behouden, zijn beide bedrijven samengesmolten en varen ze nu onder de vlag van ileadme.
Naast het werken als therapeutisch bokscoach werk ik ook als autismecoach. Deze specialisatie is door de jaren heen gegroeid, net als het boek dat ik erover schreef. Mijn interesse en kennis hierover komt voort uit de diagnose autisme die mijn beide kinderen hebben. Mijn zoon was 7 en mijn dochter 10 toen deze conditie bij hen werd vastgesteld. Ik werkte toen als HR manager in een IT bedrijf en merkte daar ook op dat er vaak nog maar weinig kennis is van autisme. Omdat we zelf zo vaak geconfonteerd waren met de lange wachtlijsten die er zijn bij hulpverleners, heb ik besloten om mijn kennis en ervaring (aangevuld door een postgraduaatopleiding) te gaan inzetten voor het helpen van mensen met autisme.

En mijn missie?

"Als bokscoach help ik vrouwen om hun innerlijke kracht aan te wakkeren zodat ze rustiger, veerkrachtiger en weerbaarder worden waardoor ze meer harmonie ervaren en beseffen dat ze alles aankunnen wat ze in hun leven willen bereiken."
Want ja, ik wens jou een positief en aangenaam leven toe. Daarom kan je rekenen op mijn jarenlange expertise als coach.

Wat zeggen anderen over mij

Met jou praten is altijd een beetje thuiskomen. Op momenten dat het wat moeilijker ging gaf je me moed en was je erg inspirerend. Het deed me oprecht deugd om met jou te kunnen samenwerken. Je enthousiasme is aanstekelijk, net als je inzet en aangename babbel.
Dieter B.
Super organisatie door een super vrouw!
Eva H.
Jouw luisterend oor maakt echt het verschil.
Jeroen S.
Bedankt voor je aanstekelijk enthousiasme en drive, je bent een bron van inspiratie!
Toon B.

Persoonlijke ervaring

In 2011 veranderde ons leven drastisch. We hadden een prachtige dochter van 2, toen ik beviel van een pittig kereltje, Jesse genaamd. Een onvermoeibare baby met ongelooflijk veel energie en een grenzeloos doorzettingsvermogen. Hij was (en is) een erg lieve jongen maar hij kon erg extreem gedrag vertonen. Hij had hevige driftbuien, was het ene moment je dikste vriend en de andere moment leek het alsof hij zijn uiterste best deed om zo dwars mogelijk te liggen.
Al heel snel wisten we dat hij ‘anders’ was...